X
تبلیغات
رایتل

طرز تهیه آش شله قلمکار

پنج‌شنبه 16 آذر 1396 ساعت 00:31

طرز تهیه آش شله قلمکار

طرز تهیه آش شله قلمکار

آش شله قلمکار به عنوان آش افطاری مشهور است و این آش بخاطر داشتن حبوبات و گوشت و سبزی بسیار مغذی و لذیذ و غذای سنگین به حساب می آید همچنین این آش به دلیل مقوی بودن غذای بسیار مناسب و مفیدی برای کودکان در حال رشد و افراد ضعیف و بیمار می باشد درست کردن این آش به نسبت سایر آش بسیار وقت گیر می باشد و این آش اولین بار با دستور ناصر الدین شاه به همراه آداب و تشریفا خاص و ویژه ای پخته شد و میان درباریان و مردم پخش شد این آش بیشتر در فصل زمستان و پاییز که هوا سرده سرو می شود. در ادامه دستور پخت و طرز تهیه آش شله قلمکار خوشمزه و لذیذ را در بخش آموزش آشپزی در پارلین آماده کرده ایم که مشاهده می کنید.

مواد لازم آش شله قلمکار

 مواد لازم  مقدار لازم
 سبزی آش (تره - جعفری - گشنیز - اسفناج - برگ چغندر - کمی هم شوید  )  ۱ کیلو
 حبوبات (نخود - لوبیا چیتی - لوبیا سفید - لوبیا چشم بلبلی - لوبیا قرمز - ماش - عدس )  هر کدام ۱ کیلو
 بلغور گندم  یک پیمانه
 گوشت  یک کیلو
 پیاز داغ  یک و نیم پیمانه
 نمک و فلفل قرمز  به مقدار لازم

طرز تهیه آش شله قلمکار

برای تهیه آش شله قلمکار حبوبات مون را از شب قبل خیس می کنیم تا نفخ شون بره و سپس در ظرفی همه حبوبات مون به جز عدس و بلغور را می ریزیم و روی حرارت قرار می دهیم تا کامل پخته شوند و نرم شوند البته در اواخر پخت عدس را به ظرف مون اضافه میکنیم و صبر میکنیم تا همراه سایر حبوبات بپزد.

سپس گوشت را با مقداری پیاز و زردچوبه می پزیم وقتی گوشت پخته شد از ظرف برداشته و ریش ریش کنید.

در این مرحله ظرف بزرگی را تا نیمه اش آب میریزم و روی حرارت قرار میدهیم و صبر میکنیم تا آب بجوشه سپس سبزی آش, بلغور و نیمی از پیاز داغ را به همراه مقداری نمک و فلفل داخل قابلمه می ریزیم و تقریبا حدود یک ساعت صبر می کنیم تا سبزی خوب بپزد.

سپس حبوبات پخته شده را به همراه گوشت و بقیه پیازها داغ ها به ظرف سبزی هامون اضافه می کنیم و زیر حرارت را کم می کنیم تا با حرارت ملایم به مدت ۲ یا ۳ ساعت آش مون بپزد فقط فراموش نکنید به صورت مداوم هم بزنید تا موراد درون قابلمه مون ته نگیرد.

طرز تهیه آش شله قلمکار

نکته ها برای خوشمزه تر شدن آش شله قلمکار

۱) فلفل آش شله قلمکار باید زیاد باشد همچنین تا میتوانید پیاز داغ و گوشت بیشتری استفاده کنید تا آش تون خوشمزه تر بشه.

۲) آبی که توش گوشت تون را پخته بودید میتوانید برای مقوی بودن و خوشمزه تر شدن داخل آش بریزید.

۳) برای درست کردن این آش وقت بیشتری نیاز است و باید روی حرارت ملایم بزارید بپزه و مدام هم بزنید تا ته هم نگیرد.

آموزش آشپزی » طرز تهیه آش شله قلمکار نذری افطاری و مجلسی خوشمزه و لذیذ


همچنین ببینید :

طرز تهیه آش انار برای شب یلدا

طرز تهیه آش گوجه فرنگی ترکی

طز تهیه آش دوغ خوشمزه

برچسب‌ها: طرز تهیه آش
نظرات (0)
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)

نام :
ایمیل :
وب/وبلاگ :
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد