امروز در سایت پارلین بخش بیوگرافی بازیگران ایرانی, بیوگرافی لادن مستوفی و همسرش را به همراه عکس های جدید اینستاگرام لادن مستوفی و همسرش شهرام اسدی و خواهرش لاله مستوفی را آماده کرده ایم پس با ادامه مطلب همراه ما باشید
لادن مستوفی در 20 اسفند سال 1351 در شهر تنکابن متولد شد و هم اکنون 45 ساله می باشد. اسم خواهرش لاله مستوفی است که منشی صحنه سینمای ایران است. لادن مستوفی تحصیلات دانشگاهی اش را نصفه گذاشت و وارد دنیای بازیگری شد.
اسم همسر لادن مستوفی شهرام اسدی کارگران و فیلمنامه نویس است وی متولد سال 1332 در شهرستان سلماس می باشد و دارای مدرک کارگردانی از مدرسه عالی و تلویزیون و کارشناسی ارشد از دانشگاه کالیفرنیای آمریکا است. شهرام اسدی پس از چند سال زندگی در آمریکا در سال 1367 به ایران بازگشت
لادن مستوفی از همسرش شهرام اسدی 19 سالی کوچکتره و این موضوع مدت ها سوژه محافل هنری آن زمان بود مثل اینکه عده ای زیادی بخاطر این اختلاف سنی زیاد به این ازدواج خوش بین نبودند اما بعد سال ها هنوزم این دو زوج هنرمند در کنار هم زندگی خوب و خوشی دارند. در ادامه عکس لادن مستوفی و همسرش شهرام اسدی را می بینید :
لادن مستوفی وقتی 22 سال داشت فیلم روز واقعه که اولین کار هنری او بود در سال 1373 به کاگردانی همسرش شهرام اسدی بازی کرد و چند سال بعد با بازی در فیلم دوران سرکشی به شهرت رسید. لادن مستوفی درسال 1394 با بازی در سریال پرمخاطب پریا با کاگردانی حسن سهیلی زاده و با بازی امیر حسین آرمان،امیر رصا دلاوری ،کمند امیرسلیمانی بیش از گذشته معروف شد.
لادن مستوفی در بسیاری از فیلم هایی که همسرش شهرام اسدی کارگران آن ها بود بازی کرده است از جمله این فیلم ها میتوان به فیلم روزانه واقعه و یا فیلم تلویزیونی شیخ بهایی اشاره کرد.
عکس های لادن مستوفی و همسرش شهرام اسدی + بیوگرافی کامل
عکس لادن مستوفی در کنار افسانه بایگان در سریال پریا
پریا (۱۳۹۴)
جلالالدین (۱۳۹۳)
شیخ بهایی (۱۳۸۶)
خانهای در تاریکی (۱۳۸۲)
سفر سبز (۱۳۸۱)
دوران سرکشی (۱۳۸۱)
یک دزدی عاشقانه (۱۳۹۵)
ماه بر فراز زیر آب (۱۳۹۴)
قشنگ و فرنگ (۱۳۹۴)
چاقی (۱۳۹۳)
گلچهره (۱۳۸۹)
گلوگاه (۱۳۸۹)
آقا یوسف (۱۳۸۹)
چشم (۱۳۸۹)
شب واقعه (۱۳۸۸)
برخورد خیلی نزدیک (۱۳۸۷)
تیغزن (۱۳۸۷)
تسویهحساب (۱۳۸۶)
خواب زمستانی (۱۳۸۶)
هر چی تو بخوای (۱۳۸۵)
باغ فردوس، پنج بعدازظهر (۱۳۸۴)
شب بخیر فرمانده (۱۳۸۴)
غروب شد بیا (۱۳۸۳)
تارا و تب توت فرنگی (۱۳۸۲)
وقت چیدن گردوها (۱۳۸۲)
به من نگاه کن(۱۳۸۱)
دختری به نام تندر (۱۳۷۹)
طوفان (۱۳۷۵)
ماه و خورشید (۱۳۷۴)
روز واقعه (۱۳۷۳)