در ادامه روش دوم طرز تهیه آش جو را با ماش و جو پرک و آرد برنج و ... آماده کرده ایم که شما در صورت تمایل میتوانید از روش بالا یا روش پایین برای درست کردن آش جو در خانه استفاده کنید.
نخود | ۲ قاشق غذاخوری |
لوبیا | ۲ قاشق غذاخوری |
عدس | ۲ قاشق غذاخوری |
جو | ۴ قاشق غذاخوری |
ماش | ۲ قاشق غذاخوری |
آرد برنج | ۲ قاشق غذاخوری |
روغن | مقدار لازم |
نعنا | ۲ قاشق غذاخوری |
کشک | ۱ لیوان |
جو پرک | ۸ قاشق غذاخوری |
پیاز | ۲ عدد |
سبزی (تره، جعفری، گشنیز، اسفناج و شبت ) | نیم کیلو |
برای تهیه پیاز داغ, مقداری روغن را در ظرفی مناسب ریخته و داغ کنید سپس ۲ عدد پیاز خرده شده را اضافه کنید تا پیاز با شعله زیاد سرخ و برشته شود سپس سریع روغن پیاز را به وسیله یک آبکش جدا کنید و پیاز داغ را در یک ماهیتابه برگردانده و پهن کنید تا پیاز داغ خشک و برشته شود.
برای این کار داخل ظرفی مناسب مقداری روغن به همراه نعنا خشک آسیاب شده بریزید و با حرارت کم تفت دهید تا نعنا داغ درست شود مواظب باشد نعنا نسوزد و رنگش عوض نشود.