تینا وب مرجع عکس, اخبار,بیوگرافی,مدل مانتو و لباس,دانلود آهنگ

تینا وب مرجع عکس, اخبار,بیوگرافی,جوک,مدل مانتو و لباس,دانلود آهنگ,سرگرمی

تینا وب مرجع عکس, اخبار,بیوگرافی,مدل مانتو و لباس,دانلود آهنگ

تینا وب مرجع عکس, اخبار,بیوگرافی,جوک,مدل مانتو و لباس,دانلود آهنگ,سرگرمی

طرز تهیه سس کارامل

طرز تهیه سس کارامل

سس کارامل ، طرز تهیه و درست کردن سس کارامل شکلاتی و شیری خوشمزه و مجلسی در منزل ، sos karamel
دستور تهیه سس کارامل شیری و شکلاتی خوش طعم در منزل

سس کارامل یک سس فوق العاده خوشمزه و عالی است که برای تزیین انواع کیک، شیرینی و دسر استفاده می شود، اما می توان آن را بعد از خنک شدن، به عنوان یک شکلات خوشمزه هم سرو کرد. سس کارامل را هم می توان با شکر سفید هم با شکر قهوه ای درست کرد که در هر دو صورت خوشمزه و لذیذ می شود. همچنین شما می توانید با ذائقه خود سس کارامل شیری و شکلاتی هم درست کنید.

با اینکه سس کارامل آماده را می توان از بیرون تهیه کرد، اما شما می توانید با این آموزش ساده آشپزی، در منزل به راحتی یک سس خوشمزه و خانگی درست کنید و لذت ببرید.

به هر حال اگر با طرز تهیه سس کارامل آشنایی ندارید، ما در این آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه سس کارامل را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این اموزش ساده آشپزی به راحتی در منزل این سس خوشمزه را به صورت مرحله به مرحله درست کنید.

مواد لازم سس کارامل
شکر  یک لیوان
کره  50 گرم
خامه صبحانه نصف بسته (100 گرم)
  نمک نوک قاشق مرباخوری
مراحل تهیه و درست کردن سس کارامل

1. برای درست کردن سس کارامل، ابتدا شکر را در یک قابلمه کوچکی می ریزیم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا به آرامی شکر آب شود. نیازی نیست که آب بریزیم، چون شکر روی حرارت ملایم آب می شود.

2. وقتی که از کناره های ظرف، شکر شروع به کاراملی شدن کرد و وسط ظرف آمد، با یک قاشق چوبی یا سیلیکونی به آرامی هم می زنیم تا همه ی شکر آب شود. دقت کنید که شکر نسوزد، چون طعم تلخی می گیرد.

3. وقتی شکر با حرارت کاملا ملایم آب شد و رنگ شکر کاراملی شد و به حد مطلوب رسید، قبل از اینکه رنگش زیاد تیره شود، کره را اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا کره آب شود.

4. بعد از آب شدن کره، خامه را آروم آروم اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود. در انتها نوک قاشق نمک اضافه می کنیم و به مدت یک دقیقه روی اجاق مخلوط می کنیم و بعد حرارت را خاموش می کنیم.

5. سس کارامل را یکی دو دقیقه هم می زنیم و صبر می کنیم تا خنک شود. بعد از خنک شدن، روی کیک یا دسر می ریزیم و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این سس کارامل خوشمزه و عالی لذت ببرید.

نکات سس کارامل
سس کارامل رقیق یا غلیظ

توجه داشته باشید این سس وقتی داغ باشد، رقیق و روان هست ولی خنک تر که شود، غلیظ می شود.

طرز تهیه کوکوی کدو سبز

طرز تهیه کوکوی کدو سبز

طرز تهیه کوکوی کدو سبز و هویج خوشمزه مرحله به مرحله

کوکوی کدو سبز و هویج یکی از انواع غذاهای خوشمزه ای است که به راحتی در منزل قابل تهیه می باشد. همانطور که می دانید اکثر افراد کوکوها را به عنوان پیش غذا سرو می کنند، اما برخی افراد آن را به عنوان یک وعده غذای سبک درست می کنند. از انواع کوکوها می توان کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکو پیاز و ...را نام برد.

به هر حال اگر با طرز تهیه کوکوی کدو سبز و هویج آشنایی ندارید، ما در این دستور آموزش آشپزی بارونک، مواد لازم و طرز تهیه کوکوی کدو و هویج را آماده کرده ایم تا شما بتوانید با این آموزش ساده آشپزی به راحتی در منزل یک کوکوی خوشمزه درست کنید.
مواد لازم برای کوکوی کدو و هویج
کدو سبز ۵ عدد
هویج ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
پیاز ۱ عدد
آرد ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا یک پیمانه
فلفل به میزان لازم
نمک، زردچوبه به میزان لازم
مراحل تهیه و درست کردن کوکو

1. برای درست کردن کوکوی کدو و هویج، اول از همه یک کاسه بزرگ برمی داریم کدو را به صورت ریز رنده می کنیم و آب اضافه اش را می گیریم و داخل کاسه می ریزیم.

2. بعد پوست هویج را می گیریم و آن را هم رنده می کنیم، آب اضافه اش را می گیریم و به کدو اضافه می کنیم. سپس پیاز را هم رنده کرده، آب اضافه اش را می گیریم و به کاسه کدو و هویج اضافه می کنیم.

3. در ادامه فلفل دلمه ای را با رنده درشت رنده می کنیم یا به شکل نگینی خرد می کنیم و به مواد کوکو اضافه می کنیم.

4. سپس تخم مرغ، ‌آرد، نمک، زردچوبه، فلفل و پنیر پیتزا را به مواد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا همه مواد یکدست شود. برای عطر و طعم کوکو می توانید سیر تازه یا پیازچه را ریز خرد کنید و به کوکو اضافه کنید.(اختیاری)

5. حالا در یک تابه مقداری روغن می ریزیم و داغ می کنیم. بعد مواد کوکو را در تابه می ریزیم و با پشت قاشق کامل در تابه صاف می کنیم. حرارت را کم می کنیم تا کوکو کاملا مغز پخت شود.

6. بعد از اینکه یک طرف کوکو پخته شد، آن را با قاشق به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم تا راحت تر برگردانده شود. سپس به آرامی با کفگیر طرف دیگر کوکوها را برمی گردانیم تا دو طرف آن به خوبی سرخ شود.

7. بعد از سرخ شدن کوکوها، آنها را در ظرف سرو می کشیم و با خیار شور یا گوجه فرنگی تزیین و سرو می کنیم. امیدواریم از خوردن این کوکوی کدو و هویج خوشمزه لذت ببرید.