تینا وب مرجع عکس, اخبار,بیوگرافی,مدل مانتو و لباس,دانلود آهنگ

تینا وب مرجع عکس, اخبار,بیوگرافی,جوک,مدل مانتو و لباس,دانلود آهنگ,سرگرمی

تینا وب مرجع عکس, اخبار,بیوگرافی,مدل مانتو و لباس,دانلود آهنگ

تینا وب مرجع عکس, اخبار,بیوگرافی,جوک,مدل مانتو و لباس,دانلود آهنگ,سرگرمی

طرز تهیه آش سره ترش زمستانی

طرز تهیه آش سره ترش زمستانی

آش سره یکی دیگه از آش های محلی کشورمونه که در فصل زمستان که فصل چغندر است مورد استفاده قرار می گیرد این آش به دلیل اینکه مزه ای ترش دارد اشتها آور می باشد و اغلب در ماه رمضان و فصل زمستان این آش سرو می شود. در ادامه دستور پخت و تهیه آش سره به همراه مواد لازم برای این آش که از سری آموزش های آموزش آشپزی پارلین می باشد را آماده کرده ایم که مشاهده می کنید.

مواد لازم آش سره

مواد لازم مقدار لازم
ازگیل سیده ۱ کیلوگرم
چغندر ۴۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
نمک, فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه آش سره

برای تهیه آش سره ابتدا ازگیل را شسته و هسته و پوستش را جدا کنید و در ظرفی مناسب ریخته و بر روی حرارت بگذارید تا بجوشد و حالت رب به خود بگیرید.

سپس جغندر را بعد از شستن جداگانه بپزید و بعد از پخته شدن پوستش را جدا کنید و خرد کنید و ظرف ازگیل اضافه کنید و سپس پیاز خرد شده را به همراه مقدار نمک, فلفل و زردچوبه به مواد اضافه کنید و روی حرارت بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه صبر کنید تا بجوشد و کامل پخته شود

بعد از پخته شدن از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن میتوانید میل کنید.

طرز تهیه آش سره ترش زمستانی

آموزش آشپزی » آموزش طرز تهیه آش سره ترش زمستانی خوشمزه با چغندر و ازگیل

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.